Hieronder lees je enkele ervaringen over de behandelingen:

” Bij Actief & Balans ontvang je effectieve behandelingen. Grondig, maar ook ontspannend. Daarnaast is Remko iemand die nog weet wat je de vorige keer verteld hebt en dat is prettig.” 

” Mijn maandelijkse onderhoudsbeurt voor rug/schouder/nek, zorgt ervoor dat ik pijnvrij mijn werk kan doen. Altijd open, laagdrempelig maar bovenal professioneel van aanpak !”

Remko kijkt verder dan alleen de behandeling. Hij kijkt naar de persoon die tegenover hem zit en is zeer betrokken, neemt de tijd voor je en combineert theorie met praktijk. Hierdoor wordt je niet alleen behandeld, maar leer je ook om zelf verder te kijken naar herstel, blessurepreventie en de aandachtspunten die hierbij komen kijken.”

” Ik kom al jaren omdat intensief sporten het nodige van je fysiek vraagt. Naast op mijn voeding te letten laat ik de zorg voor mijn spieren aan Remko over en dat doet hij heel goed. Naast sportmasseur denkt hij altijd met je mee en komt met oplossingen. Ik sloop en hij verzorgt.”

” Sportmassage, ik kijk er echt naar uit. 
Ik vind het een beloning voor mijn lichaam na hard sporten/werken. De ‘knopen’ en klachten die ik soms van het sporten of werken heb worden zonder pardon aangepakt. Soms is het even op de tanden bijten maar als je na een behandeling soepel en über relax naar buiten wandelt is het toch meer dan de moeite waard en jammer dat het niet elke week kan.

Zo ervaar ik het. Ik wil er aan toevoegen dat ik het aan iedereen zou aanbevelen die werkt of niet werkt en sport of niet sport.”