Mijn naam is Arianne Hartono. Ik ben 23 jaar en ik kom uit Meppel. Van jongs af aan heb ik op nationaal en internationaal niveau competitief getennist. Toen ik nog op de middelbare school zat reisde ik de wereld al af om hoger op de internationale jeugdranglijst te komen en gedurende die tijd heb ik ook Remko en zijn sportmassages leren kennen.

Met gemiddeld 15 uur aan trainingen op de tennisbaan en in de fitness per week merkte ik dat mijn lichaam behoefte had aan meer ondersteuning wilde ik op hoog niveau blijven presteren en gelukkig vond ik dit in Remko en zijn behandelingen. Na de middelbare school vertrok ik naar de USA om mezelf in het tennis verder te ontwikkelen en daarnaast een universitaire studie aan de University of Mississippi te volgen. In mei 2018 heb ik dat avontuur van 4 jaar afgerond met het winnen van de nationale kampioenschappen waar de beste speelsters in het zogenoemde “college tennis” het tegen elkaar opnemen. Daarnaast heb ik mijn bachelor gehaald in Psychology en ben ik Summa Cum Laude afgestudeerd.

Nu ben ik alweer een jaar bezig als professioneel tennister en heb ik als doel bij de top 100 van de wereld te komen. Full-time tennissen betekent dus dat ik meer dan ooit tevoren op de baan sta om dit doel te bereiken. Mijn gemiddelde week, als ik niet aan het reizen ben voor toernooien, bestaat uit 20 uur aan tennis- en conditie trainingen. Al deze belasting vergt het uiterste van mijn lichaam en ook nu heb ik de sportmassages hard nodig. Naast dat mijn spieren zich volledig kunnen herstellen, werken deze behandelingen ook als preventief middel tegen het oplopen van blessures.

Nadat ik bij hem ben geweest voor een behandeling merk ik altijd dat mijn lichaam soepeler en losser aanvoelt waardoor ik weer fit op de baan kan staan.