Over Actief & Balans

Ik streef in mijn praktijk naar een open, gemoedelijke en professionele sfeer. Daarbij vind ik het belangrijk dat je je thuis en op je gemak voelt.

Missie

Als sportzorgmasseur in Meppel en Zuidwolde is het mijn missie is om jou de beste ‘zorg’-oplossing te bieden. Voor sporters en niet-sporters.

Kan ik een klacht/blessure zelf behandelen? Of is het verstandiger dat je naar een andere professional gaat (fysiotherapeut, sportarts, sportpodoloog)? Als sportzorgmasseur maak ik continue die afweging.

Nieuw! Ook kun je vanaf nu meedoen aan FitStap! Een gaaf 12-wekelijks beweeg programma, ontwikkeld door de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Wekelijks bewegen in een FitStap-groep. Lees meer op de FitStap-pagina van deze site.

Waar staat Actief & Balans voor?

  • Professioneel, enthousiast en betrokken
  • Gemoedelijk en een open sfeer
  • Jouw 1e aanspreekpunt bij je klachten/blessures
  • Altijd benaderbaar: 24*7 (het liefst via whatsapp)

Diploma’s en certificaten

Juni 2008- Diploma Sportmassage (NGS)
Maart 2009 – Certificaat Medical Taping Concept
Maart 2018 – Certificaat Elph-adviseur (coaching)
Juni 2018 – Diploma Sportzorgmasseur (NGS)
Februari 2019 – Certificaat Ontspanningsmassage.

Juni 2020 – FitStap coach (KWBN)
Jaarlijks – Reanimatie & AED (herhalingslessen)
Jaarlijks – Bij- en nascholing

Wie is Remko Wemmenhove?

Ben opgegroeid in Zuidwolde (Dr.) en woon nu al jaren in Meppel. Na mijn studies in Groningen (HEAO Commerciële Economie en Rijksuniversiteit) kwam ik terecht in het bedrijfsleven. Heb jarenlang gewerkt in de marketing en sales. In die tijd behaalde ik ook het diploma Sportmassage en ik startte een praktijk aan huis in 2009.
In 2015 volgde ik mijn hart en stapte uit het bedrijfsleven en ben fulltime ‘gegaan’ voor Actief & Balans. Dit bleek een uitstekende keus! Naast het werk als sportzorgmasseur, ben ik vanaf 2020 ook actief als FitStap-coach.

Ik ben actief in de sportwereld. Jarenlang heb ik op hoog niveau gekorfbald (o.a. bij DOS’46 Nijeveen en ZKC’19 Zuidwolde). Wandelen doe ik heel graag. Sinds kort doe ik ook aan Padel. Verder hou ik van vakanties (Mallorca, Lanzarote zijn favorieten).

Ik zie je graag bij Actief & Balans!

U bent hier: Home » Over Actief & Balans